Bramborové noky se smetanovým špenátem a pečeným pstruhem lososovitým by Fish4u.cz

Bramborové noky se smetanovým špenátem a pečeným pstruhem lososovitým

 

=2 osoby

Ingredience: 1 balení bramborových noků (cca 250-300 g), 2 filety pstruha lososovitého, 200-250 g mraženého listového špenátu, malá cibule, 20 g čerstvého másla, 80 ml 12 % smetany, pepř a sůl.

Postup: Omyté a osušené filety pstruha dáme na plech vyložený pečícím papírem, osolíme a opepříme. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů 12-15 minut. Mezitím si připravíme špenát. Na pánvi rozehřejeme máslo, orestujeme najemno nasekanou cibuli dozlatova, přidáme mražený špenát a pomalu dusíme pod pokličkou 10 minut. Nakonec vmícháme smetanu, krátce prohřejeme a dochutíme pepřem a solí. Noky připravené dle návodu smícháme s hotovým smetanovým špenátem a servírujeme s pečeným filetem pstruha lososovitého.

 

Fish4u Vám přeje dobrou chuť :)!

 

www.fish4u.cz

608 614 640

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *