Pečený tuňák by Fish4u.cz

Pečený tuňák

= Ingredience na 1 porci

Ingredience: 120 g kvalitního tuňáka, lžíce olivového oleje, lžíce citronové šťávy, 3 větvičky petrželové natě, malá cibule, sůl, pepř, máslo na vymazání pekáčku

Postup: Z cibulky, petrželové natě, citronové šťávy a olivového oleje připravíme marinádu. Do marinády vložíme osoleného a opepřeného tuňáka a marinujeme ho alespoň 30 minut.

Marinovaného tuňáka vložíme do máslem vymazaného pekáčku, navrstvíme na něj zbytek marinády a pečeme cca 20 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů.

Pečeného tuňáka podáváme s pečenými bramborami (cca 250 g) a jakýmkoli zeleninovým salátem.

                                                                                                             Dobrou chuť Vám přeje Fish4u.cz 😊

Chtěj K V A L I T U !
Chtěj F I S H 4 U !

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *