Pstruh lososovitý s šafránovou omáčkou by Fish4u.cz
= Ingredience na 1 porci
Ingredience: 120 g filetu ze pstruha lososovitého, 35 ml smetany, špetka šafránu, 200g oloupaných brambor nakrájených na tenké plátky, ¼ čerstvého fenyklu, 200ml zeleninového vývaru, sůl, pepř, bobkový list.
Postup: Brambory a fenykl povaříme cca 15 minut ve vývaru s bobkovým listem, špetkou soli a pepře. Poté je scedíme a vyložíme na máslem vymazaný pekáček. Nahoru položíme osolenou a opepřenou rybu a přelijeme ohřátou smetanou s šafránem. Pečeme 10-15 minut v troubě předehřáté na 220 stupňů.
Podáváme s jakoukoli zeleninou uvařenou v páře, např. s brokolicí nebo zelenými fazolkami.
Dobrou chuť Vám přeje Fish4u.cz 😊
Chtěj K V A L I T U !
Chtěj F I S H 4 U !
www.fish4u.cz
www.recepty-na-ryby.cz
608 614 640