Tuňákový salát se zelenými fazolkami a zálivkou

Tuňák
Tuňák

Suroviny

Tuňák
zelené fazolky
červená cibule
Na zálivku-
ovocný ocet
extra virgin olivový olej
mořská sůl

Postup

Na zálivku smíchejte všechny suroviny dle vlastní chuti. Tuňákový steak lehce osolíme a krátce opečeme na grilu či pánvi. Potom steak nakrájíme na kostičky aby byla vidět krásná barva masa uvnitř. Zelené fazolky si nakrájíme a spaříme v páře. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka a vše smícháme i spolu se zálivkou. Podáváme s francouzskou bílou bagetou a můžeme ozdobit čerstvými bylinkami. Místo fazolek můžete použít salátovou okurku.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *