Makrela plněná Romadurem

Makrela
Makrela

Suroviny

Makrela
Romadur
Česnek
Olej
Drcený kmín
Sůl
Olej smíchaný s mletou sladkou paprikou na potření

Doporučení:
Paprikový olej: Do 1 dcl oleje dáme tak 1-2 lžičky mleté sladké papriky.

Postup

Dobře uležené romadury utřeme se solí, prolisovaným česnekem, kmínem a lžící oleje
Směsí naplníme břišní dutiny ryb, sepneme je jehlami nebo párátky, potřeme olejem smíchaným s mletou paprikou a grilujeme asi 10 minut z každé strany.
Během grilování rybu jednou obrátíme a potřeme opět olejem smíchaným s paprikou.

Jako přílohu servírujeme opečené brambory nebo francouzskou bílou bagetu

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

One comment

  1. Tu makrelu plněnou Romadurem bych si také dala.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *