Mořský vlk v těstíčku pro děti

filety Mořského vlka
filety Mořského vlka

Suroviny

filé z Mořského vlka (bez kostí,výtečné,rychlé)
hladká mouka
olej na smažení
vejce
mléko
sůl

Postup

rybí filé rozkrájíme na dvě porce o tloušťce asi 2 cm
Můžeme lehce osolit a namočíme v těstíčku, které jsme připravili z vejce rozšlehaného v mléce a smíchaného s hladkou moukou. Filé smažíme pozvolna na rozpáleném oleji (nebo pečeme v troubě na pečícím papíru), hotové poklademe na papírový ubrousek okapat.

Doporučení:
Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborovou kaši a mrkvový salát.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *