Bílá ryba na grilu

Mořský vlk
Mořský vlk

Suroviny

bílé ryby (mořský vlk, pražma, treska…)
olivový olej
směs čerstvých bylinek (majoránka, petrželka, libeček …)
tlučený kmín
čerstvě namletý pepř
citrón
sůl

Postup

Osolené porce (půlky) ryb okořeníme tlučeným kmínem a pepřem, posypeme bylinkami a zakápneme citrónovou šťávou. Maso urovnáme do větší misky a zalijeme olivovým olejem, necháme asi 5 hodin v chladu marinovat. Za občasného potírání marinádou bílé ryby grilujeme, po obou stranách, doměkka. Na talíři upečené rybí maso ozdobíme plátky citrónu a jako přílohu uděláme zeleninový salát.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *