Butterfish nigiri s křenem wasabi

Nigiri sushi butterfish
Nigiri sushi butterfish

Suroviny

Butterfish
4 lžičky octa
175 g rýže na sushi
1 lžička křenu wasabi
1 lžíce naložené japonské ředkve

Butterfish - Modrohlav
Butterfish – Modrohlav
Butterfish - Modrohlav
Butterfish – Modrohlav

 

 

 

 

 

 

 

Postup

Filet opláchneme studenou vodou, osušíme. Lehce šikmo proti vláknům nakrájíme na tenké plátky. Rýžový ocet smícháme s vodou. Z rýže vytvarujeme bochánky. Filety lososa potřeme křenem wasabi a filety poklademe na to. Podáváme s přílohou: naložená ředkev.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *