Carpaccio z lososa

Losos
Losos

Suroviny

Losos filet s kůži
Rukola
Olivový olej extra virgin
Kapary v nálevu
Citrón
Olivy bez pecky standart celé – černé
Sýr Parmiggiano
Pepř bílý mletý
Sůl mořská jemná

Postup

Stáhneme filet z půlky lososa, z kůže odřízneme tučnou část, i břicho a konec špičky ocasu. Odstraníme kosti a můžeme odkrajovat tenké plátky lososa, které pokládáme na talíř s rukolou.
Pokapeme olivovým olejem, šťávou z citronu, posolíme a popepříme. Z mlýnku přidáme pár čerstvých hoblinek parmazánu a dozdobíme olivami a kapary.
Doporučené přílohy: Bageta francouzská bílá

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *