Čerstvý tuňák v kokosovém mléce (SAKU tuňák AAA Grade)

Tuňák (SAKU tuňák AAA Grade)
Tuňák (SAKU tuňák AAA Grade)

Suroviny

300–400 g syrového tuňáka (SAKU tuňák AAA Grade)
1 větší plechovka kokosového mléka – 400 ml
250 g Cherry rajčátek
¾ salátové okurky
1 paprika
1 menší cibule
1 mrkev
3–4 limetky
Sůl a pepř
olivový olej

Postup

Tuňáka nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme, zalejeme kokosovým mlékem a na 20 minut až půl hodiny ho odložíme do chladu, aby se rozležel. Mezitím nakrájíme rajčata, okurku, papriku, cibulku na středně velké kousky, mrkev je možné nastrouhat nahrubo nebo nakrájet na nudličky. Vše zamícháme – zelenina a ryba a odložíme na chvíli do lednice.
Na závěr vymačkáme 3–4 limetky a vmícháme do zeleniny a tuňáka. Můžeme ještě přidat trochu olivového oleje, případně dosolit a opepřit.
Jako přílohu zvolíme rýži nebo pečivo.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

PS: děkujeme naši milé zákaznici za skvělý receptík na tohoto Tuňáka a doufám, že si na něm také pochutnáte

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *