Chobotnice na cibuli

chobotnice

Suroviny

500 g chobotnice
3 stroužky česneku
2 cibule
1 bio citrón
olej
oregano
petrželová nať
rajčata
sůl a pepř

Postup

Chobotnici dáme do osolené vody, necháme alespoň 30 minut vařit, následně nakrájíme na drobné kousky. V pánvi zahřejeme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme předvařené kousky chobotnice, prolisovaný česnek, špetku oregana, na závěr pepř a sůl. Pánev přikryjeme a na mírném ohni dusíme, dokud není chobotnice měkká. Hotovou chobotnici naservírujeme na střed talíře, ozdobíme nakrájenými rajčaty, petrželovou natí, pokapeme šťávou z jednoho citrónu.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *