Ďábelský vlk

Mořský vlk- filet
Mořský vlk- filet

Suroviny

Mořský vlk filety
Slanina
Česnek
Cibule
Petrželová nať
Olivový olej
Sůl
Chilli
Alobal

Postup

Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali. Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety. Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu odležet.
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *