Dušený čerstvý losos s rozmarýnem, mangoldem a indickou rýží se šafránovou omáčkou

abstract-1238662_960_720losos

Suroviny

losos
směs indické rýže
pastis, cibule
mangold, smetana
olivový olej extra virgine
rozmarýn, mořská sůl
čerstvě mletý pepř
šafrán, česnek

Postup

Filet čerstvého lososa očistíme, opláchneme a naporcujeme. Směs indické rýže dusíme a polovinu cibule cca 20 minut na malém plameni, poté odstavíme. Mangold omyjeme a chvilku pošírujeme, scedíme a opečeme na olivovém oleji s trochou česneku. Na závěr ochutíme solí a pepřem. Do pařáčku nalijeme vodu a uvedeme ji do varu. Vložíme lososa s rozmarýnem cca na dvě minutky. Ze smetany, pastisu a šafránu uděláme omáčku a dochutíme solí a pepřem. Filety čerstvého lososa vložíme do šafránové omáčky a servírujeme s mangoldem a indickou rýží.

 

abstract-1238248_960_720

 

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *