Filet na sardelkách

Mořský vlk - filet
Mořský vlk – filet

Suroviny

rybí filety (Treska, Pražma, Mořský vlk…)
sardelová pasta (nebo 2 sardelky)
kousek másla
voda
petrželka
sůl

Postup

Kousek sardelové pasty promícháme najemno s máslem. Uděláme sardelové máslo a můžeme do něj přidat petržel, tím vytřeme vnitřek ryby, nebo spodní část filetu a povrch ryby mírně potřeme samotnou sardelovou pastou, nebo pokud nám zbyde sardelové máslo, použijeme ho. Rybu nesolíme, pasta je slaná dost a nebo můžeme přisolit, až je ryba hotová, aby se nepřesolila. Rybu můžeme buď upéct v troubě, nebo opéct na pánvi.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *