Filety s křenovým dipem

Pražma královská
Pražma královská

Suroviny

Filety z mořské ryby (Mořský vlk, Pražma…)
citron
sůl
Dip :
Jemný tvaroh
mléko
strouhaný křen
pažitka
tymián
petrželová nať
sůl

Postup

Filety pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Do hrnce dáme vařit 2dcl vody. Jakmile začne vařit, vložíme filety, stáhneme teplotu na minimum a filety necháme táhnout asi 12minut. Mezitím si rozmícháme vaničku tvarohu s 5 lžícemi mléka a solí. Přidáme strouhaný křen podle chuti a nasekané bylinky. Hotové filety servírujeme na teplý talíř a podáváme s opečenými brambory a křenovým dipem.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *