Filety v zeleninovém kabátku

Halibut filet
Halibut filet

Suroviny

čerstvá ryba filet bez kůže
mrkev
malý celer
kořen petržele
vejce
koření – Adžika
sůl
pepř mletý
olej

Postup

Ryby osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a smícháme s kořením a vajíčky.
V zeleninové směsi filety obalíme. Dbáme hlavně na nanesení zeleniny na jednu stranu, na tu druhou můžeme zeleninu navrstvit až při smažení na pánvi. Filety smažíme v rozpáleném oleji dozlatova nejprve z jedné a pak z druhé strany. Neobracíme dřív než je pěkně zlatavý a zelenina se nám na řízku bez problému udrží.
Podáváme s bramborovou přílohou.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *