Fit makrela na grilu

mackerel-makrela
mackerel-makrela

Suroviny

Makrela
čerstvé bylinky
rozmarýn, tymián, oregano, pažitka…
koření na ryby bez soli
bio citronová šťáva

Postup

Rybu očistíme a umyjeme. Odřízneme hlavu a ocas. Pokapeme citronovou šťávou zvenku i zevnitř. Posypeme kořením bez soli. Čerstvé bylinky poskládáme do svazečku a vložíme do ryby.
Rybu položíme na středně rozpálený gril. Můžeme ji zabalit do alobalu a vložíme na klasický gril s uhlíky.
Po několika minutách otočíme, pokud se maso odděluje, můžeme rybu rozevřít na půl, vyjmout skelet a dopéci.
Podáváme se zeleninovou oblohou, salátem a celozrnným pečivem.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *