Fusilli s tuňákem SASHIMI

995637_683891805087136_6953952216699900367_nSuroviny

Fusilli
Tuňák SASHIMI
Kapary malé v soli
Rajčata cherry červená
Mozzarella
Pesto rajčatové
Bílé víno
Oregáno čerstvé
Sůl
Pepř bílý mletý
Česnek
Cibule červená
Petržel plochá nať
Olivový olej extra virgin

Postup

Na olivovém oleji orestujeme pokrájenou cibulku a česnek do zlatova. Podlijeme bílým vínem a zredukujeme víno na polovic. Přidáme všechny ostatní ingredience kromě ploché petrželky a mozzarelly. Krátce provaříme 2 minuty. Přidáme uvařené fusilli a přilijeme trochu vody, která zbyla od vaření těstovin. Dochutíme. Při podávání prohodíme v pánvi s petrželkou a kousky mozzarelly.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *