Gnocchi s omáčkou z ropušnice

gnocchi

Suroviny

Ropušnice
rajčata
cibule
česnek
čerstvá petrželka
chilli paprička
extra virgin olivový olej
sůl
bramborové gnocchi

Postup

Nasekejte nadrobno cibuli, papričku, česnek a petrželku. Rybu si očistěte a připravte z ní plátky a pokrájejte na kousky. Rajčata spařte a oloupejte, zbavte semínek a nakrájejte. Na pánvi si rozpalte olej a osmažte cibuli, česnek a papričku. Přidejte rybu a krátce posmažte. Přidejte rajčata a lehce osolte. 8 minut podusíme. Nakonec přidáme nasekanou petrželku. Mezitím si uvaříme noky. Uvařené noky smícháme se směsí a ihned podáváme. Posypeme ještě trochou čerstvé petrželky.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *