Grilovaná chobotnice s bylinkami

Chobotnice
Chobotnice

Suroviny

0,5 kg Chobotnice čerstvé
citrón
ocet
olej
bazalka
petrželová nať
sůl
pepř

Postup

Smícháme citronovou šťávu s octem a zašleháme do ní 6 lžic oleje. Přidáme sůl a pepř dle vlastní chuti. Chobotnice omyjeme ve studené vodě a osušíme. Potom je posolíme, opepříme a pokapeme olejem. Takto připravené chobotnice grilujeme několik minut z každé strany a potom je necháme v misce  5 minut odležet. Poté slijeme šťávu a chobotnice potřeme olejem s citronovou šťávou a posypeme sekanou bazalkou a petrželkou.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *