Grilovaná chobotnice

Chobotnice
Chobotnice

Suroviny

Chobotnice
perželka
česnek
extra virgin olivový olej
citronová šťáva
sůl a pepř

Postup

Chobotnice očistíme a nakrájíme na větší kousky. Nasekáme najemno petrželku, česnek a smícháme je. Rozpálíme gril a rozložíme si na něj alobal potřený olejem. Chobotnice grilujeme cca 5 minut, než zhnědnou. Při grilování chobotnice otáčíme a potíráme olejem. Nakonec je pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Posypeme je připravenou směsí z petrželky a česneku a podáváme. Jako příloha se hodí bílá francouzská bageta nebo pečené brambory.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *