Grilované argentinské krevety s ananasem

Argentinské krevety
Argentinské krevety

Suroviny

Argentinské krevety
cibule
ananas
koření -exotické a pálivé
sůl
pepř mletý

Postup

Marináda: otevřeme plechovku s ananasem, vodu vylejeme a přidáme k ní olivový olej -3 polévkové lžíce. K tomu dáme směs grilovacího koření – exotic, a přidáme chilli. Pěkně ve sklenici .
Krevety: vyčistíme, omyjeme, do misky dáme nahrubo pokrájenou cibuli – pár kousků a zalijeme. Přidáme trošku soli, pepře a ananasu . Prokládáme krevety, zaléváme a přidáváme cibuli a ananas. Mezi jednotlivé krevety dáváme cibuli, marinádu a ananas. Pořád dokola. Naložené dejte do lednice minimálně na 1-2 hodiny před grilováním.
Grilování: grilujeme vše v alobalu pár minutek.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *