Grilovaný mořský vlk s bazalkovou pastou

Mořský vlk
Mořský vlk

Suroviny

filety mořského vlka
bazalka
drcený kmín
mletá sladká paprika
sůl
olivový olej

Postup

Na pastu – do misky nasypeme přiměřené množství sušené bazalky, drceného kmínu a sladké papriky (podle chuti). Do misky přilijeme malou trošku olivového oleje a prsty promícháme olej s kořením, aby koření dobře drželo na mase.
Vzniklou „pastou“ pomažeme filety z obou stran. Necháme marinovat několik hodin v chladu. Dáme na rozpálený gril. Můžeme filety zabalit do alobalu pomazaného olivovým olejem nebo podložit filety kolečky citronu aby se nám nepřipálil.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *