Halibut na smetaně

Halibut filet
Halibut filet

Suroviny

Halibut filet bez kůže
bio citron
mrkev
řapík celeru
brambory
máslo
sůl a pepř
smetana ke šlehání
kopr
tuk na vymazání

Postup

Filety omyjeme a pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Předehřejeme si troubu na 180°C. Brambory, mrkev a celerový řapík si omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvi si rozehřejeme máslo a podusíme na něm zeleninu. Osolíme a opepříme. Vymažeme si pečící nádobu a dáme do ni zeleninu. Na ni plátky ryby, které osolíme a opeříme a vše pokapeme máslem. Dáme péct do trouby a asi po 5 minutách vše zalijeme smetanou. Dáme zpátky dopéct ještě na 15 minut. Podáváme ozdobené snítky kopru.

 

Halibut filet
Halibut filet

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *