Halibut s krevetovou omáčkou

Halibut filet
Halibut filet
Krevety vyčištěné
Krevety vyčištěné

 

 

 

 

 

 

 

Suroviny

Halibut filé
krevety
máslo
hladká mouka
mléko
vývar
strouhaný sýr
čerstvě nasekaný kopr
citrónový pepř
sůl
olej

Postup

Filety osolíme, opepříme citrónovým pepřem a necháme chvilku odležet. V kastrolu rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme vývarem a mlékem. Prošleháme a na nižší teplotě necháme rozpustit strouhaný sýr. Provaříme, osolíme a přidáme vyčištěné krevety. Povaříme asi 5 minut, dochutíme solí, citrónovým pepřem či citrónovou šťávou a nakonec vmícháme nasekaný kopr. Filé zprudka opečeme na pánvi s olejem a podáváme s připravenou omáčkou a bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami.
Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *