Halibut s vinnou omáčkou a petrželkou

Halibut filet
Halibut filet

Suroviny

Halibut filet
hladká mouka
pepř
mořská sůl
extra Virgin olivový olej
máslo
rozetřený česnek
bílé víno
čerstvá nasekaná petrželka

Postup

Smícháme si mouku se solí a s nahrubo namletým pepřem a filety halibuta v ní obalíme. Na rozehřáté pánvi s olejem filet smažíme cca 6 minut z každé strany. Filety si odložíme na teplé místo a pánev si otřeme a rozpustíme v ní máslo. Na másle krátce orestujeme. Přilijeme víno a vaříme, dokud se část vína nezredukuje. Filet servírujeme na talíři politý touto omáčkou a posypané čerstvou petrželkou.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *