Humr po fracouzsku jako předkrm

Humr
Humr

Suroviny

1 ks vařeného masa z 1 humra
120 g žampiónů
60 g másla
1/8 l smetany
1 dl bílého vína
4 cl brandy
citrónová šťáva
mletý pepř
sůl

Postup

V mělké pánvičce podusíme na másle humří maso pokrájené na kousky a citrónovou šťávu. Když je všechna šťáva vydušená, přilijeme brandy, zahřejeme je a zapálíme. Jakmile plamen uhasne, vmícháme pokrájené žampióny a víno, podusíme 2-3 minuty a nakonec přilijeme smetanu. Směs dusíme ještě 5 minut na malém plaménku, osolíme, opepříme a pak ihned podáváme.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *