Indické kari z halibuta

Halibut filet
Halibut filet

Suroviny

Halibut
sůl, pepř
bio citronová šťáva
3 cibule
5 rajčat
extra virgin olivový olej
kurkuma
mletý koriandr
chilli
čerstvý koriandr
indické koření garama masala

Postup

Filety halibuta si omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou a dáme na chvíli uležet.
Cibuli si nasekáme nadrobno a rajčata si spaříme, oloupeme a nakrájíme na velké kusy. Ve wok pánvi si rozehřejeme olej a podusíme cibuli. Přidáme mletou kurkumu, koriandr a chilli. Krátce podusíme. Vložíme rybu a rajčata, koriandr a koření a podusíme další 3 minutky. Podáváme s rýží, posypané čerstvým koriandrem.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *