Karibská grilovaná treska s banány

Treska
Treska

Suroviny

Treska
cibule
česnek
rajčata
chilli papričky
čerstvá petrželka
citonová šťáva
extra virgin olivový olej
pepř
banány
slunečnicový olej

Postup

Cibuli si nakrájíme na kolečka a česnek rozetřeme. Spaříme a oloupeme rajčata a nakrájíme na kostičky. Petrželku si nakrájíme najemno a všechny tyto přísady si smícháme v jedné míse spolu s citronovou šťávou a trochou olivového oleje. Rybu si očistíme a nafiletujeme. Filety si opepříme a potřeme trochou olivového oleje. Dáme na pánev nebo gril a opékáme dozlatova. Banány si nakrájíme na kolečka, osolíme je a opečeme na slunečnícovém oleji dozlatova. Potom dáme na papírovou utěrku okapat. Podáváme filety na plátcích babánu spolu s rajčatovým salátem. Ozdobíme plátky citronu.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *