Koktejl z čerstvých krevet

DSC_5988Argentinské krevety

Suroviny

Argentinské krevety očištěné
mrkev, jablka
sterilovaný celer /nudličky/
pažitka, sůl, bílý pepř,tabasco
zaskysaná smetana
citronová šťáva
pomerančová šťáva

Postup

Nejprve si v misce připravíme jednoduchý dresing. Zakysanou smetanu smícháme s citronovou a pomerančovou štávou, solí, pepřem a pár kapkami tabasca. Do takto připraveného dresingu přidáme na menší kousky nakrájenou krevetu, na kostky pokrájená jablka, nastrouhanou mrkev, sterilovaný celer bez nálevu a najemno nakrájenou pažitku. Vše zlehka zamícháme a můžeme servírovat.

 

DSC_6072

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *