Krevetový koktejl

Argentinské krevety
Argentinské krevety

Suroviny

300 g loupaných krevet
100 g sýru Eidam
80 g bílého jogurtu
2 ks jablek
1/2 ks Bio citrónu
1/2 lžičky kari koření
celerová nať
salátová okurka
pažitka
sůl
plátky citrónu na ozdobu

Postup

Krevety omyjeme, polijeme citrónovou šťávou a necháme odpočinout. Jablka oloupeme a nakrájíme společně se sýrem na kostičky. Celerovou nať nasekáme a vše důkladně promícháme. Jogurt prošleháme s kari kořením a jemně nasekanou pažitkou. Poháry střídavě plníme krevetami, směsí sýra se zeleninou a ochuceným jogurtem. Nakonec ozdobíme poháry kolečky salátové okurky a plátky citrónu.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *