Losos na másle a bylinkách pečený v alobalu

Losos
Losos

Suroviny

Losos
Rozmarýn
Česnek
Bazalka
Pepř mletý
Sůl
Olej
Máslo
Citronová šťáva
Petrželka

 
Postup

V misce připravíme zálivku z oleje, citronové šťávy, bazalky, česneku, rozmarýnu, bílého pepře a petrželky. Vložíme lososa a necháme odležet 1 hodinu v lednici.

Po té si nachystáme alobal a na každý dáme kousek másla a lososa i s částí zálivky a osolíme. Každou porci zabalíme zvlášť do alobalu a dáme péct na 180°C asi 20 minut. Podáváme s pečenými brambory nebo bramborovou kaší.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *