Losos s koprovou omáčkou

abstract-1238660_960_720Suroviny

4 filety z lososa
200 ml smetany na vaření
4 lžíce sekaného kopru
2-3 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
citrónová šťáva
sůl

Postup

Porce ryby osolíme, pokapeme šťávou z citrónu a zlehka posypeme koprem. V pánvi rozehřejeme větší část másla, lososa na něm opečeme z obou stran (asi 4 minuty z každé strany) a uchováme v teple (např. zabalené do alobalu). Do výpeku přidáme zbylé máslo, necháme rozehřát, zasypeme moukou, a zalijeme smetanou. Provaříme, dochutíme a na závěr přidáme zbylý nasekaný kopr.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *