Losos se špenátovou peřinkou

Losos
Losos

Suroviny:
Losos
40 g listového špenátu
20 g černých oliv
1 lžíce nastrouhaného parmazánu
sůl
bio citron
stroužek česneku
10 g másla

Postup
Troubu předehřejeme na 180 °C. Filet lososa lehce posolíme a pokapeme citronem.
Na pánvi rozehřejeme máslo. Česnek utřeme a přidáme do pánve – necháme jej rozvonět. Na pánev vložíme špenát a necháme ovadnout. Poté odstavíme a vsypeme do mísy. Olivy nasekáme nahrubo a přidáme ke špenátu, přidáme parmezán a vše zamícháme. Filet lososa položíme na pečící papír do pekáče. Špenátovou směs nanášíme rovnoměrně na rybu. Dáme zapéct do trouby na cca 10minut.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *