Lososový salát s medovou zálivkou

Losos
Losos

Suroviny

salát
rukola
řeřicha
okurka salátová
kedlubna
houby
balzamikový ocet
dijonská hořčice
olivový olej
med
losos
sůl
pepř mletý

Postup

Salát a zelené lístky opláchněte a vodu odstředíme. Opláchnutou okurku rozpulte, kedlubnu oloupejte a obojí nadrobno nakrájejte. Houby očistěte. Salát a zelené lístky promíchejte s okurkou a kedlubnou. Ocet prošlehejte s hořčicí, 1 lžící oleje a medem na zálivku. Osolte a opepřete. Kousky ryby opláchněte a osušte. Houby osmažte na rozehřátém zbylém oleji, osolte, opepřete, dejte stranou a na pánvi osmažte kousky ryby, asi 5 minut. Také osolte a opepřete a podávejte s houbami a salátem zakápnutým medovou zálivkou.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *