Lososový tataráček

Sushi Losos
Sushi Losos

Suroviny

200 g lososa
1 ks šalotky
1 lžíce Bio citrónové šťávy
1 snítka čerstvého kopru
mletý pepř
máslo
sůl
bílé pečivo

Postup

Lososa nakrájíme najemno nebo raději naškrábeme ostrým nožem. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný kopr. Tatarák osolíme, jemně dochutíme pepřem a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou. Podáváme na plátcích toustového chleba který překrojíme na dva trojúhelníčky a opečeme na másle.

Hotové chlebíčky můžeme ještě dozdobit čerstvými bylinkami např. snítkou kopru, petrželky nebo poklást pažitkou. Talíř ještě doplníme kouskem citronu a jako přílohu ještě můžeme připravit čerstvý salát.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *