Makrela na grilu s olivami

Makrela
Makrela

Suroviny

filé z Makrely
grilovací koření
sýr
olivy
Postup

Připravíme si alobal tak, aby se nám potom makrela dobře balila. Plátky okořeníme a položíme na alobal. Olivy si nakrájíme na kolečka a filet jimi poklademe. Nakonec dle libosti filet posypeme sýrem a zabalíme. Na rozžhaveném grilu pečeme asi 10-15 min. Podáváme s plátky čerstvé francouzské bagety a zeleninovým salátem.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

2 comments

  1. Je potřeba alobal vymazávat nebo jak ošetřujete skutečnost, že se ryba při grilování přichytne k alobalu a není hezká při vybalení?

    1. Andrea Mišotová

      Dobrý den,
      na vymazání alobalu můžete použít olivový olej ve spreji, ten nám dobře fungoval nebo se ryby podkládají plátky citronu. To funguje u jakékoli přípravy ryb (pečení v troubě atd..)
      Hezký den a grilování zdar
      Andrea 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *