Marinované plátky tuňáka pečené na grilu

Tuňák
Tuňák

Suroviny

tuňák
3 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesterské omáčky
1 lžíce slunečnicového oleje
1 lžička hořčice se semínky
1 lžička moučkového cukru
Příloha:
salátové listy
klínky citrónu
petrželka

Postup

V misce smícháme worcesterskou a sójovou omáčku, hořčici, cukr a olej. Plátky tuňáka naložíme do marinády. Zakryté maso v marinádě dáme do lednice a necháme odležet 1-2 hodiny. Plátky tuňáka grilujeme  po obou stranách 10-15 minut (jednou obrátíme), v průběhu grilování potíráme tuňáka zbytky marinády. Jednotlivé porce masa poklademe na listy salátu, zdobíme snítky petrželky a klínky citrónu, ihned servírujeme.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *