Mečounové taštičky z vinných listů

swordfish / mečoun
swordfish / mečoun

Suroviny

Mečoun
vinné listy
česnek
máta
strouhanka
pamezán
extra virgin olivový olej
sůl a pepř

Postup

Vinné listy spaříme a opláchneme studenou vodou. Osušíme papírovou utěrkou. Plátky mečouna potřeme česnekem a olejem a horní stranu posypeme strouhankou a parmezánem. Přidáme mátu, sůl a pepř. Na talíř rozložíme vinné listy a na ně dáme mečouna. Nahoru přiložíme zase vinné listy. Horní listy otřeme olejem. Tyto balíčky zabalíme do alobalu. Dáme do trouby a pečeme při 180°C cca 15 minut. Potom alobal rozbalíme a balíčky nakrájíme. Podáváme ihned horké.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *