Mořská ryba s čínským zelím Pak choi

Treska obecná
Treska obecná

Suroviny

400 g filetů mořské ryby (Mořský vlk, Pražma královská, Treska…)
1 čínské zelí Pak choi
1 lžíce nastrouhaného zázvoru
2 lžičky rybí omáčky
sojová omáčka podle chuti
1 lžička solamylu
olej

Postup

Filety vysušíme papírovou utěrkou. Na pánvi rozehřejeme olej a rybí kousky zprudka opečeme. Ztlumíme plamen, přidáme rybí omáčku, zázvor a necháme chvíli dusit. Před koncem vmícháme Pak choi pokrájené na menší kousky a společně povaříme (zelenina musí zůstat křehká). V trošce vody rozmícháme solamyl, přidáme na pánev, dochutíme sojovou omáčkou, promícháme a necháme přejít varem. Sojová omáčka je dostatečně slaná, tak pokrm již nesolíme.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *