Mořský vlk na středomořský způsob s bramborem

12622123_701495616660088_4987764274891363943_o

 

Suroviny

Mořský vlk celý  0,500kg
Brambory vařené
Olivový olej extra virgin
Fazolové lusky
Olivy bez pecky
Celer řapíkatý
Fenykl čerstvý řapík
Sůl mořská jemná
Pepř bílý mletý
Česnek
Rozmarýn čerstvý

Postup

Vykuchaného a šupin zbaveného vlka opečeme (ogrilujeme) na pánvi či grilu a dáme dopéct do trouby na 20 minut 180°C
Uvařené brambory o restujeme v olivovém oleji společně s fazolkami, fenyklem, řapíkatým celerem a česnekem. Na závěr přidáme olivy.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *