Mořský vlk na zelenině

Mořský vlk
Mořský vlk

Suroviny

4 porce ryby (Mořský vlk, Pražma,…)
řapíkatý celer
1 velká mrkev
1 palička česneku
3 cibule
rajčata
citron
sůl
pepř
olej
Brambory:
vařené brambory ve slupce
přepuštěné máslo
sůl
pepř
kopr
lžíce máku

Postup

Na oleji orestujeme nakrájenou zeleninu, okořeníme a dáme do pekáčku. Ryby osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Položíme na zeleninu do pekáčku, navrch ještě poklademe kolečka citronu a pečeme doměkka. Oloupané a nakrájené brambory opékáme na másle dokřupava, opepříme, prohodíme s nakrájeným koprem a mákem, aby se brambory hezky obalily. Solíme až těsně před podáváním, aby zůstaly křupavé.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *