Mořský vlk s kapary na mátě

Mořský vlk
Mořský vlk

Suroviny

Mořský vlk – vykuchaný, bez hlavy
1 velké rajče
1 lžíce kapary
2 velké snítky máty
3 lžíce olivového oleje
3 plátky másla
sůl
bílý pepř
limetka

Postup

Vlka osolíme, opepříme a zakápneme limetkovou šťávou. Vložíme ho do pekáčku s olivovým olejem, poklademe plátky másla, mírně podlijeme, přidáme snítky máty, pokrájené rajské a dáme péct do vyhřáté trouby / cca 180°C / na přibližně 30 minut. Před koncem pečení vmícháme kapary. Vyndáme snítky máty a servírujeme s vařenými bramborami nebo jen s bagetkou a se sklenkou bílého suchého vína.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *