Mořský vlk s pečenou zeleninou

Mořský vlk
Mořský vlk

Suroviny

Mořský vlk celý
Brambory
Česnek
Celer
Celer řapíkatý
Rajčata cherry červená
Tymián čerstvý
Cibule
Sůl
Pepř bílý mletý
Olivový olej extra virgin
Rozmarýn řezaný čerstvý

Postup

Mořského vlka očistíme a omyjeme. Nařízneme bok ryby podélně. Do břicha vložíme větvičku rozmarýnu. Vlka opečeme na pánvi. Oloupeme si brambory a opečeme na pánvi do křupava s olivovým olejem, poté přidáme celer, cibuli a česnek.
Přendáme do pečící nádoby, přidáme cherry rajčata, posekaný tymián a dáme péct s rybou na dalším plechu. Jako příloha postačí pečená zeleninka nebo můžete nakrájet pár plátků bílé francouzské bagety.
Doporučené nápoje: bílé víno, Rulandské šedé

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *