Mořský vlk s rozmarýnovou omáčkou

Mořský vlk - filet
Mořský vlk – filet

Suroviny

Mořský vlk filet
citronová šťáva ze 3 citrónů
máslo
olivový olej
rozmarýn
bílé víno
sůl
pepř

Postup

Umyté plátky ryby hodně pokapeme citrónovou šťávou, posolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme lžičku másla a trochu olivového oleje, dále rybu posypeme rozmarýnem a zprudka orestujeme z každé strany cca 2-3 minuty ,zeslabíme a dopékáme ještě 5 minut. Vyjmeme rybu a do výpeku dáme zbytek citronové šťávy, přilijeme půl hrnku bílého vína a zprudka vaříme (zredukujeme tak na polovinu). Postupně vmícháme asi dvě lžíce másla a opepříme. Cca po 10 minutách nalijeme na rybu a podáváme.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *