Mořský vlk se špenátem

Mořský vlk
Mořský vlk

Suroviny

1 mořský vlk
sůl
pepř
špenát
smetana na vaření
2 stroužky česneku
kmín
brambory
máslo
citron
voda
rozmarýn

Postup

Očistíme brambory a dáme vařit. Mořského vlka osolíme, opepříme, polijeme citronovou šťávou a máslem. Do břicha vložíme větvičku rozmarýnu. Dáme do vyhřáté trouby na 180°C na 15 až 20 minut.
Špenát dáme na pánev, přidáme česnek, sůl, smetanu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory, které můžeme polít rozpuštěným máslem a posypat bylinkami dle vlastní chuti.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *