Pasta s rybou

Mořský vlk
Mořský vlk
Pasta
Pasta

 

 

 

 

 

 

 

Suroviny

Rybí maso – čerstvé filety: Pražma, Mořský vlk…
anglická slanina
jarní cibulka
čerstvé žampiony
česnek
sůl a pepř
extra virgin olivový olej
sojová omáčka
těstoviny

Postup

Na trošce rozpáleného oleje orestujeme pokrájenou slaninu. K ní přidáme orestovat pokrájené plátky očištěných žampionů, nakrájené cibulky (trochu zelené části cibulek necháme na dozdobení),nasekaný česnek a rybu pokrájenou na kousky. Dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem. Hotovou směs pak vmícháme do čerstvě uvařených a scezených těstovin a podáváme.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *