Pečený halibut se salátem

Halibut filety
Halibut filety

Suroviny

filety z halibuta
Koření na gril
olivový olej
Na salát:
mražené fazolové lusky
mražená kukuřice
citronová šťáva
nasekané koriandrové lístky
malá červená cibule
mletý pepř
sůl

Postup

V hrnci přivedeme vodu k varu, pak do ní vsypeme mraženou kukuřici i fazolové lusky a vaříme 4 minuty, poté scedíme, ochladíme pod tekoucí vodou, necháme okapat a dáme do mísy. Přidáme oloupanou nadrobno nakrájenou červenou cibuli, citronovou šťávu, najemno nasekané koriandrové lístky, promícháme a ochutíme solí i pepřem. Očištěné filety okořeníme po obou stranách kořením na gril a pak v pánvi na rozehřátém olivovém oleji z obou stran zhruba 4 minuty opékáme. Servírujeme s připraveným salátem.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *