Plněné kalamáry

Kalamáry
Kalamáry

Suroviny

Kalamari
rizoto
parmská šunka
bílé víno
šalotka
sůl a pepř
bio citrón
olivový olej extra virgin

Postup

Klamáru vyčistíme a omyjeme.Na olivovém oleji orestujeme nadrobno pokrájenou šalotku, přidáme nadrobno pokrájenou parmskou šunku a podlijeme vínem. Přimícháme hotové rizoto které si připravíme podle sebe, promícháme a dochutíme.
Rizotem naplníme kalamáru, zavřeme hlavou kalamáry a připevníme 2x špejlí.
Opečeme na olivovém oleji a dáme dopéct na 180°C, 10-15 minut. Podle velikosti kalamáry. Podáváme pokapané olivovým olejem, citrónem či limetkou.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *