Polévka z mořského vlka

DSC_6350mořský vlk

Suroviny

mořský vlk
voda, suché víno bílé
rajčata
porek, cibule
česnek, bobkový list
petrželová nať, šafrán
čerstvě mletý pepř
mořská sůl

Postup

Rybu očistíme, vykostíme a nakrájíme na filety. Nebo si u nás můžete již zakoupit rovnou filety mořského vlka :o). Rajčata, cibuli, porék a česnek pokrájíme na kostky. Připravíme polévku z rajčat, porku, česneku, zalijeme bílým vínem, přidáme bobkový list, petrželku, vodu a rybí kosti bez hlav, pokud máme z ryby celé. Vše vaříme asi 30 minut na středním plameni. Polévku scedíme, okořeníme šafránem, solí a pepřem. V takto připraveném vývaru pošírujeme 4/5minut filety. Přidáme zbývající rajčata a cibuli. Polévku z mořského vlka zdobíme bobkovým listem na okraji talíře.

 

DSC_6374

 

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *